HBO en universiteit

In verband met andere werkzaamheden kunnen op dit moment helaas geen bijlessen verzorgd worden. Zodra het geven van bijlessen weer mogelijk is wordt u hiervan via een bericht op deze website op de hoogte gebracht.


In welke vakken wordt les gegeven?

Statistiek

Of u nu psychologie, biologie of informatica doet, u krijgt ongeacht uw studierichting vrijwel zeker met statistiek te maken. Statistiek is voor veel studenten een onderdeel dat de nodige problemen geeft. Veel studenten hebben behoefte aan bijlessen in statistiek en inmiddels hebben we dus een ruime ervaring in het begeleiden van deze studenten.

Exacte vakken

Bent u enthousiast aan natuurkunde of sterrenkunde begonnen, maar was mechanica niet uw sterkste kant? Doet u inmiddels informatica, maar vind u algebra nogal pittig? Bevalt scheikunde u wel, maar heeft u nog wat moeite met de wiskundige onderdelen? Geen probleem. Wij kunnen u helpen bij alle exacte vakken. Onze docenten zijn zeer bekwaam in wiskunde en natuurkunde en kunnen u dus zeker helpen bij uw exacte problemen.


Persoonlijke begeleiding

Wij kunnen zowel individuele bijlessen bieden als bijlessen in groepen. Omdat ook in onze groepslessen persoonlijke begeleiding centraal staat, zijn onze groepen nooit groter dan 4 personen