Scholieren

In verband met andere werkzaamheden kunnen op dit moment helaas geen bijlessen verzorgd worden. Zodra het geven van bijlessen weer mogelijk is wordt u hiervan via een bericht op deze website op de hoogte gebracht.


Exacte vakken hoeven niet moeilijk te zijn

Bijles exacte vakken middelbare school

Voor alle scholieren bieden we bijlessen voor de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Als dat nodig blijkt te zijn is er niet alleen aandacht voor de stof zelf, maar ook voor de manier van studeren. Het is ons doel om het niveau van de leerling in alle opzichten op een zo hoog mogelijk peil te brengen.

Persoonlijke begeleiding

Wij kunnen zowel individuele bijlessen bieden als bijlessen in groepen. Omdat ook in onze groepslessen persoonlijke begeleiding centraal staat, zijn onze groepen nooit groter dan 4 personen

Examentraining wiskunde, natuurkunde of scheikunde

Het is bekend dat veel middelbare scholieren bloednerveus zijn voor het eindexamen. Dat is ook niet zo vreemd; het komt allemaal aan op dit moment. De examens bepalen of je wel of niet slaagt en kunnen bovendien nog eens invloed hebben op je inlotingskansen bij volgende studie.

De zenuwen worden voor een groot deel veroorzaakt door onzekerheid. "Snap ik het wel allemaal?" "Als ze maar niks daarover gaan vragen, daar ben ik slecht in." Het is niet alleen een vervelend gevoel, maar het komt de resultaten ook niet ten goede. En wiskunde en natuurkunde zijn toch al niet de makkelijkste vakken ...

Wij bieden een speciale tweedaagse examentraining voor scholieren. Deze trainingen zijn volledig gebaseerd op de examenbundels en zijn maatwerk: door de kleine groepjes kunnen we iedere leerling het programma laten volgen wat het beste bij hem of haar past. Na deze training ben je niet alleen qua kennis klaar voor je examens, maar zul je ook met meer vertrouwen en dus minder zenuwen de examens ingaan, zodat je nog beter presteert.

sommen